Sprečavanje proširenih sudova: kako možete obezbediti lepotu i zdravlje vaših nogu?

U slučaju proširene vene na nogama, kao i mnoge druge bolesti, radi besprekorno politika – to je mnogo lakše da se zaustavi, nego lečiti. Bez sumnje, ako sprečavanje proširenih kapilara ne zahtevaju bilo kakve vrste sa ozbiljnim fizičkim, kao i dug zašto ne sprovodi i ne brani od osnivanja ove jezive bolesti? Sprečavanje proširenih vena-to nije samo rutinski vidite flebologa, a takođe i hrana. Takođe ključnu organizuje odmor za noge za snabdevanje šljiva tečnosti i krvi iz krvnih sudova.

Prevencija proširene krvne sudove

Sprečavanje proširenih kapilara, kao i sama stanje je bilo poznato još u Drevnom Egiptu. Da, međutim, pristupi lečenja su u to vreme, prilično teško šare vena šupa i noge čvrsto obmatыvaюt krpom.

Prevencija proširene krvne sudove

Na naše sa vama svu sreću danas načina lečenja varikoza mnogo više, kao i sve ove metode gotovo bezbolan. Ali, ako nemate bilo kakve vrste znakova varikoznoй kapilara, to ne znači da su zaštićeni protiv ga zauvek. Netačne način života, najniža fizička aktivnost, pušenje cigareta, koristeći ograničen odeće, genetska predispozicija-svaki od ovih elemenata može učiniti lošu uslugu. Kao što samo vi pišete sa bolešću, i nakon toga, vi ćete, naravno, biti žao, da se ne bavi izbegavanja proširenih vena. Međutim, zaštitne mreže proširenih sudova je veoma jednostavan.

Samo šta da radim, da se izbegne proširene krvne sudove

da se izbegne proširene krvne sudoveNe koristite društva i neprijatnim cipelama, imajte na umu da potpeticama cipele za svakodnevno nošenje ne treba da ide dalje od 4-5 cm, visoke potpetice i držači ostavite za odmor, ali i nakon toga, pokušaji da se ne hoda na petama ceo dan i da se vrati kući, budite sigurni da organizuje ga nogama u strašnoj kupatilo sa samo-masaža, a zatim stavite na platformi u roku od 10-15 minuta; država – “ne” za društvo, delovi odeće sa trakama društva, kao i guma. Tokom boravka na moru hoda više bos-posebno po podlozi. Da Ne zloupotrebljavate slano, ljuto, dimljene hrane i alkohola-ovi proizvodi ne doprinose odličnoj cirkulaciju krvi, ali, međutim, može dovesti do razvoja krvnih ugrušaka. Odlična prevencija varikoza-to je sport, ipak, ako ste već počeli da se stvori bolest, onda nude mnogo na svoje noge pažljivo nakon konsultacija sa svojim lekarom, u svakom slučaju će služiti vežbe koje reklamiraju protok krvi od ekstremiteta – “bicikl”, “Breza”. Ako je vaš zadatak obuhvata duži boravak na jednom mestu-pokušajte da povremeno ustaje, hoda na nosočkah, kao i da obavlja i druge jednostavne vežbe, u sedištu-ne bacaju nogu za drugom, takvo ponašanje ometa normalnu cirkulaciju krvi. Da Ne zloupotrebljavate đakuzi i saunami, na kraju svakog duša opolaskivatь noge hladnom vodom.

Akcije protiv varikoza kapilare na svetlo fazi razvoja bolesti

Akcije protiv varikoza kapilareTačno šta da uradite ako proširene vene još uvek nije uočljiva, međutim, daje o sebi znate-u kao primer, debljina u nogama, “gudeniem”, pojavom bager krvnih sudova? To je vreme da se ide kod lekara, kao i da brzo počnete da pratite može da bude bolest, naravno, ne razvija dalje, ako ste na vreme počeli da se bore. Prvo, počnite da poštuje sve one mere, određene iznad – promenite svoje cipele udoban, vežbe, fizička aktivnost, da se pripremi na noge kontrastne tuš, češće idu bosi, a takođe da promenite svoju ishranu. Drugo, na prvi znak bolesti na sprečavanje proširenih kapilara, treba napomenuti kompressionnыm helanke, kao i čarape. Oni rastera pritisak na površinu noge, da se obezbedi protok krvi stabilizuje i znaci bolesti znatno minimiziruюtsя. U cilju da pomogne da se nose sa bolešću vam može ne samo lekar-flebolog-tako, na primer, trebalo bi da se konsultuju sa ginekologa o mogućoj promeni soslovnogo upravljanja (oni takođe mogu dodati i lošu cirkulaciju), kao i na ortopedu-da proverite da li imate na nivou stopala, to takođe može da izazove proširene krvne sudove. Korisno je takođe brojni prirodni lek sa ovom kupanje, obloge, upotreba masti sa sadržajem konj gnedoй i raznih drugih preventivnih i obщeukreplяющih uređaja. Proširene kapilare neće biti vaš dijagnozu zauvek, ako se na vreme ne učestvovali u prevenciji proširenih krvnih sudova, obavlja zdravog načina života i uravnoteženu ishranu. Imajte na umu da su svi ovi napori će biti zaselяtь te lepa, a i zdrave noge!