Najbolji način borbe sa, kao i da se spreči špuntы

Za brojne gomile – slučaj sasvim neočekivane. Međutim, neprijatna osećanja u rektum ne pojavljuju niotkuda. I razlozi ih gledam mnogo. Sjedeći rad je jedan od jedan od najčešćih razloga hemoroida. Ovo se odnosi kako na muškarce, tako i žene. Ovo stanje je manje komplikovano da se zaustavi, nego lečiti posledice, znaju sve. Špuntы, koji se s pravom naziva “loš način života” u tom smislu nije izuzetak.

Gomile može biti sprečen kada osnovnih preventivnih mera: uravnoteženu ishranu, vežbanje, zdravlje i prevenciju štetnih metoda. Međutim, uprkos ovoj očiglednoj jednostavnosti, hemoroidi toliko rasprostranjena, da je sa njim, prema krugu sa podacima, u vašem životu doživeo svaki 2. (treće) čoveka.

Pervopričinami hemoroida

Pervopričinami hemoroidaStručnjaci obično emituju 5 glavnih razloga za pojavu “šteta”, kako oni tvrde, bolesti. Nasledno predraspoloženie. Gomile nije stekao, ali predispozicija može biti i genetski deca naslediti od svoje mame i tate, prekid kapilara, što značajno povećava šanse na gomile – vaskularne rane, koje će zgrušavanja krvi. Sedelački način života i neaktivna rada. Ako čovek kreće vrlo malo za veoma dugo vremena, kao i u stacionarnom položaju (sedi, postojeće), njegov sudova stagnacije, kao rezultat apopleksii (pojavu tromba), kršenje protok krvi i, kao posledica toga, hemoroida. Zaštitite sebe od rasta neprijatno bolest možete koristiti trening. Posebno efikasno da funkcioniše, hodanje, kao i vežba. Nepodobnim dijete. Među jedan od najčešćih uzroka hemoroida. Da bi se naš organizam je radio bez ikakvih problema, kao i povreda, on mora dobiti dovoljno proteina, masti, ugljenih hidrata, biljne ishrana bogata vlaknima, kao i vode. Poslednji, prema rečima lekara, ne može da promeni ni čaj, ni kafu, ni sokovi-oni ne plavяtsя čine creva kao uspešno. Nepravilna ishrana izaziva obrazovanje popunjenog stolice (može da se pojavi poremećaja creva), kao i njihovog zadržavanja u crevima. Ne dobija se od izmeta izvrši pritisak na analni zida, spona u tom mestu, gde kapillяr, kao i, samim tim, krše cirkulaciju krvi. Pored toga, tokom “steže” Društvo sa fekalijama, kada ide u toalet-to oštećenje sluzokože-to je puno razvoj inflamatornih procesa, a zatim i dodaje da stanje.

Simptomi špuntы

Odloži videti u profesionalca još ne jer bolest često postaje vrsta, koje teško da se bave. Međutim, za prepoznavanja lica može biti: osim toga, što se tiče ove bolesti je odbio da govori naglas, kao i u slučaju gomile nema izraženih simptoma, stvarajući neprijatne senzacije uzimaju za poremećaj želuca ili druge “manje” sa tačke gledišta pojedinca, očaj.

Simptomi špuntы

To je bilo trenutke iz ove jezive i “skandalozno” bolest? Lekari postoji mnoštvo tipičnih simptoma i znakova špuntы muškaraca i žena:

  • vidljivost gubitak polnih organa krvi;
  • nelagodnost kada mosting verovatno je u kupatilo da se “u velikom”;
  • vlaga, kao i oticanje analnog otvora;
  • “skače” špuntы – vaskularne rane koje prikupljaju эmbolii.

Krvarenje gomile zbog svoje tromosti u gomile-jer to slabi ishrana zida posude površine sa kiseonikom. Na taj način, oni gube svoju fleksibilnost visok kvalitet, istezanje, završava rastvarač, koji donosi o malim prostorijama pri mehaničkih razdražljivost (aktivnost) stolicu. Dakle, krv, pre, za vreme ili odmah posle creva, kada ste isključeni iz tela izmet.

Da bi se izbeglo hemoroida

Da bi se izbeglo hemoroidaNa najlakši razumevanje gomile – bolesti kapilara, koja se javlja zbog nedovoljne cirkulaciju krvi u njih krvi. Kao rezultat toga, izraz “pokret-to je život” sa lakoćom može da se preformuliše u izraz “pokret-to je život bez hemoroida”. Pored toga, u cilju da daju svoje telo, zaštita od bolesti, to ne mora da bude sportista i svaki dan “visi” u teretani. Čak i jednostavna, ali normalnim šetnje, kao i trening rutinu pomaže distribuciju krvi u krvnim sudovima kuka. Većina pokušava da prošetamo pešice i moguće je da se odrekne javnog prevoza. Energičan sportom-takođe odlična prevencija hemoroida (vežbe sa bučicama treba da bude ostao je jasno!). Ako ne znate, u kojoj oblasti je bolje da rezervišete, izaberite plivanje-ovaj sport čini najveću raznovrsnost mišićnih tkiva tela. Pošto je većina prvi znaci špuntы, mi ne želimo da se obrate za pomoć lekaru. Nevolja je nestabilan, kao i neke od njih je samo sramota da obavesti o tome svako lice. Podesite odgovarajuću dijagnozu kao veoma rano, kako je to moguće, ostavljajući problem “za kasnije” često dovodi do veoma neželjenih posledica.